2013-11-26 09:13:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Most a szemlélődésen van a sor

Napi horoszkóp november 26-ra 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma végre újra derűsen látja az életet: az a probléma, ami miatt oly sokat aggódott, és rágódott végre megoldódni látszik. Ha nem is pont úgy, ahogy azt elképzelte. De a továbblépéshez mégis az első lépcső: a képzelet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem ártana alaposan kivizsgáltatnia önmagát: valami bajnak veheti elejét, ha most megnézeti magát. A környezetében talán adódik is alkalom egy váratlan analízisre: a házába látogató orvos, vagy egy véradás ürügyén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Amit ma megtehet, ne halassza holnapra: jól ismeri a mondást, most mégis nehezére esik betartani. Folyton csak kibúvót keres, hogy hogyan is halassza el azt, ami halaszthatatlan. Szedje össze magát, és koncentráljon a feladatára!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Barátkozós kedvében van, és minden oka meg is van rá. Leginkább most ugyanis bennük bízhat. A családja is ön mellett van, de sajnos inkább csak lélekben. Van, amiben egyedül egy elválaszthatatlan jó barátra számíthat most.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön rendkívül következetes, de amit mostanában művel, az a szigor már inkább következetlenség. Lássa be: amit eddig elmulasztott például a gyereknevelés terén, azt nem pótolhatja be úgy, hogy egyszerre csak duplán szigorú lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Többet kellene foglalkoznia magával: az étkezésével, a mozgással. És nem utolsó sorban a lelkével. Ha mindig meg akar felelni valamilyen elvárásnak, akkor könnyen odáig jut, hogy elveszíti önmagát. A végén már nem tudja, kicsoda ön?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Népszerűsége már-már határtalan. Egyre többen ismerik, felismerik, és hívják is mindenfelé. Szükségük van a szakértelmére, tudására, vagy egyszerűen csak a kedves, megnyerő személyiségére. Igen ám, de a családjának is.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szakmai előmenetele lehet ma a tét. Sor kerülhet egy döntésre, amin sokban múlik az ön sorsa, további fejlődése. Bármi lesz is azonban a döntés eredménye, ne keseredjen el. Minden út fejleszt: a nehezebb jobban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egyszer minden véget ér. Valakitől, aki az életében talán sorsfordító is volt, hamarosan búcsút kell vennie. Tegye széppé és emlékezetessé a búcsút. Emlékezzen Rilke szavaira: „Elválni szeretettel. Gyakorlott lépés ez az angyalok felé.”

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Most a szemlélődésen van a sor. A jegyében járó Plútónak is köszönheti, hogy eluralkodnak önön időről időre a nyugtalan hangulatok. Ez a konstelláció az egészségügyi tanulmányoknak is kedvez. Inkább könyv, mint könny!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Habár szereti a munkáját, az utóbbi időben már nem elégíti ki, amit ott végez. Nem biztos azonban, hogy a kreativitását valami munka szabadítja fel. Ha kötetlenül, kedvvel és szabad örömmel tesz valamit, olyan boldogságban lehet része, mint csak ritkán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napra konfliktusokat jeleznek a csillagok. A párkapcsolata, ha van, nehéz próbának lehet most kitéve. Ha pedig magányos, akkor azért érzi egyre tűrhetetlenebbnek a helyzetét. Mindkét esetben jót tesz egy kis társasági élet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: